Our Customer Reviews

Every customer gets the opportunity to give us a review. We collect reviews independently through Kiyoh. On this page you can read what customers think of us.

10

Excellent service

HIghly recommeded
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 06/30/2020
10

Een erg goede laptop en razendsnel geleverd!

Na ruim een week zoeken en vergelijken gekozen voor Laptop met Linux. Een uitstekende keuze blijkt: snelle machine na snelle levering! Op 2 minor vragen ook weer snel antwoord gekregen. Twee mensen zijn al geïnteresseerd: ook voor mij is hier een bruikbaar systeem te vinden!
Would you recommend us? Yes
- Eindhoven - 06/27/2020
10

Fantastische service met fantastische producten

Heb mijn Linux laptop hier besteld. In alles top. Ondersteuning, afhandeling, informatie en (niet onbelangrijk) het product zelf. Ik geniet er iedere dag van!
Would you recommend us? Yes
- Den Haag - 06/26/2020
10

Extremely fast delivery and customer service, and a brilliant laptop

The order I placed was processed very quickly, and the laptop exactly as I was hoping. :)
Would you recommend us? Yes
- Oxford - 06/23/2020
10

Goede service, goed product

Goede service, goed product. Snel geleverd. Vriendelijke correspondentie.
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 06/19/2020
10

Excellent support

Thank you for your all your help.
Would you recommend us? Yes
- UK - 06/16/2020
10

Geweldig en goede service

Ik heb heel goed mijn vragen beantwoord gekregen en goede en snelle levering
Would you recommend us? Yes
- Eexterveenschekanaal - 06/12/2020
10

Probably the best customer service I had

A customer couldn't expect a better service. Everything was perfect, from the delivery to email exchanges. Besides from being kind and professional, laptopwithlinux cared about additional transaction fees from TransferWise and covered them. The laptop works flawlessly as well!
Would you recommend us? Yes
- London - 06/10/2020
9

Uitstekend! Niks op aan te merken

Contact en service was prima. Op advies via website en persoonlijk advies juiste laptop uitgekozen en besteld. Vervolgens de bestelling spoedig thuis gestuurd gekregen.
Would you recommend us? Yes
- Amsterdam - 06/09/2020
10

Supersnel !

Precies waar ik om gevraagd had, netjes verpakt en heel, heel, heel snel geleverd.
Would you recommend us? Yes
- Venlo - 06/01/2020
9

Tevreden over technische oplevering, maar inpakken en verzenden kan veel beter

Waar het om gaat, nl. de computer: helemaal tevreden. Minpunten: In de verpakking zit een usb-stick. Heb ik iets gemist? Maar ik wist niet wat de bedoeling daarvan was. Inmiddels wel.Doosje was wel heel slordig verpakt, een kleine doos in een veel te grote doos, zonder voldoende opvulmateriaal. UPS gaat niet zorgvuldig om met het pakket, gevolg: ook nog een gat in de doos. Waarom niet op de verpakking: "Voorzichtig". Ik heb geen ervaring met UPS, maar het is een niet erg betrouwbare pakkettransporteur. Slordig met het pakket en komt ook zijn afspraken niet na. Track- en trace: dat heb ik wel veel beter meegemaakt.

Response from the company

Beste Wim,Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wordt zeer gewaardeerd. Wij gaan uw feedback omtrent de verzendverpakking uiteraard oppakken!Met het oog op duurzaamheid proberen wij zo veel mogelijk verzendmateriaal van onze toeleveranciers te hergebruiken. Helaas is dit in uw geval dus niet goed bevallen. PS. normaal tapen wij het pakket in met waarschuwingstape als 'Breekbaar' in 3 talen, maar helaas was het tape afgelopen week op. Onze excuses hiervoor!Erg vervelend om te horen dat u inmiddels een slechte ervaring met UPS heeft gekregen. Wij bieden twee verzendopties aan, UPS en PostNL. Wij verzenden het liefst met UPS, ondanks dat ze de duurste transporteur zijn. Dit omdat ze normaliter juist voorzichtiger met de pakketten omgaan (nette bezorgers, geen overvolle bussen, enz) wat bij een dure investering als een laptop zeer gewenst is. Dit is in uw geval dus niet gebeurt.Wij nemen uw klacht over de verzending zeer serieus en hebben hiervan tevens een aantekening gemaakt naar UPS. Dit kan niet nogmaals gebeuren.Excuses voor het ongemak!Met vriendelijke groet, LaptopmetLinux

Would you recommend us? Yes
- Kampen - 05/29/2020
10

Uitstekende verzorgde levering van prima werkende laptop

Ik was specifiek op zoek naar een laptop om Debian Linux op te draaien. Omdat ik graag zeker wilde zijn even een paar vragen gemaild. Die werden vlot beantwoord waarmee voor mij de weg vrij was voor een bestelling. Ik bestelde een machine met de opmerking dat ik de software installatie zelf wilde doen vanaf de meegeleverde USB stick. Dit was geen enkel probleem en ik kreeg een mooie mail met copy/pastebare commando's om de drivers en een kernel uit backports te installeren.Machine werkt prima, met de bang for the buck zit het helemaal OK.Een Nederlandse leverancier leek me beter dan iets uit Amerika laten komen met het oog op eventuele garantie / aftersales issues. Comexr BV heeft laten zien dat dit heel proffesioneel en soepel kan.
Would you recommend us? Yes
- Sommelsdijk - 05/29/2020
10

Uitstekende service, top laptop

Aankoop van de laptop verliep uitstekend. Ook nadat de laptop gekocht was bleef het bedrijf betrokken.
Would you recommend us? Yes
- Godlinze - 05/26/2020
10

Super vriendelijk en professioneel!

Een absolute aanrader!
Would you recommend us? Yes
- Kortemark - 05/25/2020
10

Great customer experience

I was happy to find a company providing linux laptops in the Netherlands, after order I got it on my hands very quickly and with everything working out of the box. The support over whatsapp had been great for questions about the order and hardware.
Would you recommend us? Yes
- Amsterdam - 05/22/2020
10

André Smit

Contact gehad en perfect geïnformeerd. Bezorging binnen 3 dagen Top.
Would you recommend us? Yes
- Volendam - 05/20/2020
10

On point service & great customer service experience

Quick, friendly and on spot response. I was kept updated until the laptop was delivered.
Would you recommend us? Yes
- Hoofddorp - 05/19/2020
10

Erg blij met deze perfect werkende laptop

Product precies geleverd zoals verwacht. Laptop was de dag na mijn bestelling al binnen. Fijn en snel contact via email.
Would you recommend us? Yes
- Amsterdam - 05/18/2020
10

Mooie laptop voor een goede prijs, en snelle service.

Een tevreden klant
Would you recommend us? Yes
- Vijlen - 05/17/2020
10

Helemaal top!

Geweldige service. Ben zelf 2 jaar geleden overgestapt naar Linux. Ik wilde graag een nieuwe laptop en het fijne hier is dat ik het zelf kan samenstellen.Ik had donderdag een bestelling gedaan en kon zaterdag nog iets wijzigen, omdat ik achter af iets anders wilde.Er werd via Whatsapp snel gereageerd, dus dat was top. Dinsdag pakket binnen. Helemaal top!
Would you recommend us? Yes
- Almere - 05/15/2020
10

Super

Snel en goed!
Would you recommend us? Yes
- Amsterdam - 05/15/2020
10

Vriendelijk, behulpzaam en klantgericht

Peter communiceert vlot, is geduldig en levert goede producten, met garantie en service aan een scherpe prijs. Daarvoor steek je al eens de grens over :-)
Would you recommend us? Yes
- Gent - 05/12/2020
10

Fantastisch!

Supergoede, correcte service met een vriendelijke medewerker die een zeer duidelijke uitleg gaf. Ik begrijp waarom deze firma wordt aangeprezen tot in België.
Would you recommend us? Yes
- Oud-Turnhout - 05/12/2020
8

Goede Services en snel geleverd

Bestelling was snel geregeld. De bestelling wasbinnen een paar dagen al binnen.
Would you recommend us? Yes
- Nieuwegein - 05/11/2020
10

Super happy!

I got my laptop faster than I expected and it was complete, pre-installed as requested and everything working perfectly.I usually bought brand computers and removed Windows to instaled linux. That takes time and effort and not everything works out of the box.Buying a laptop like this saved me so much time and money.
Would you recommend us? Yes
- Den Haag - 05/08/2020
10

Prima laptop geleverd!

Al een tijdje op zoek naar een nieuwe laptop. Omdat ik zelf Ubuntu Linux al enige jaren gebruik op zoek gegaan naar een laptop die direct met Linux is geïnstalleerd. Hierbij uitgekomen op Laptop met Linux. Laptop met Linux heeft een duidelijk overzicht met hoe je je laptop kan samenstellen. Gekozen voor de NH70RZQ met 17,3 inch scherm. Ondanks dat Ubuntu 20.04 net is uitgekomen kon ik dit OS toch al selecteren, TOP dus. Levering was snel, binnen 3 dagen. Laptop draait nu een week tot volle tevredenheid.
Would you recommend us? Yes
- Roosendal - 05/06/2020
9

Ideale prijs/prestatie, goede informatie vooraf

Vorige laptop (een BTO uit 2014) begon mankementen te vertonen. Na uitgebreide zoektocht naar een nieuwe laptop, de standaard Dell, HP, Lenovo etc opzij geschoven, en toch weer voor een eigen configuratie gegaan. Kom je al snel bij de Clevo laptops uit, waarvan een aantal aanbieders zijn in Nederland. Her en der wat informatie gevraagd, en laptopmetlinux gaf de meest heldere info. Geen opties voor betere koelpasta, betere kwaliteit RAM modules of dode pixel garantie. Ze gebruiken gewoon STANDAARD de betere componenten, en leveren standaard garantie op dingen als dode pixels. En niet tevreden? Gewoon binnen 2 weken retourneren. No-nonsense, daar hou ik van! Oh, en qua prijs ook nog de beste. Kortom, een dikke aanrader.
Would you recommend us? Yes
- Dalen - 05/03/2020
10

Meedenkend

Heb een laptop gekocht. Laptop werkt goed en ziet er ook nog eens goed uit.Er word met je meegedacht en als je vragen hebt, dan word er snel een oplossing geboden.Al met al een zeer prettige ervaring.
Would you recommend us? Yes
- Amsterdam - 05/02/2020
10

Prima workstation geleverd!

Tevreden over het workstation zelf, snel volgens afspraak geleverd.
Would you recommend us? Yes
- Tilburg - 05/01/2020
9

Goede laptop, goed geconfigureerd

Laptop werkte out-of-the-box meteen perfect.Driver voor verlicht toetsenbord was meegeleverd met een handig scriptje dat na updaten van de kernel de drivermodule opnieuw netjes installeert.Enig verbeterpuntje: ook de optie aanbieden om de laptop te leveren met encryptie (voor een laptop wel nuttig).
Would you recommend us? Yes
- Brussel - 04/18/2020
8

Goede hardware, snelle service

Ik ben erg tevreden met de opties op de website en de mogelijkheid om alles door Laptop met Linux samen te laten stellen. Er zaten wat slordigheden in de afhandeling van mijn bestelling (username en hostname verwisseld, 32bits installatie in plaats van 64bits, en foutje in technische omschrijving mini PC), maar ze stonden klaar om het snel en netjes op te lossen. Vanwege de slordigheden 4 sterren en geen 5. Toch zal ik zeker de volgende keer weer bij ze bestellen.
Would you recommend us? Yes
- Hoofddorp - 04/13/2020
10

Perfecte laptop

Laptop besteld de volgende dag al geleverd en heel content over het product. Top site. Bedankt Linux.
Would you recommend us? Yes
- Assenede - 04/13/2020
10

Excellent service: fast, prompt and good value

I love my laptop. Came with all the software I asked. No issues. Everything works perfectly. Very quick turn around time and delivered promptly.
Would you recommend us? Yes
- Southampton - 04/13/2020
10

prettig geholpen, afspraken nagekomen

Eerst even telefonisch een verkennend gesprek gehad. Er werd direct opgenomen. Hardware doorgenomen. En besteld en keurig binnen 3 dagen geleverd.
Would you recommend us? Yes
- Schalkhaar - 04/11/2020
10

Great laptop, good price, excellent service!

I highly recommend Laptopforlinux!I do machine learning and bioinformatics and needed a powerful laptop that would work with Linux. Tried a couple of Windows gaming laptops but somehow always ran into issues with installing Ubuntu on them (bios bugs, etc)... I'm very happy with the Clevo NH55RGQ 15,6-inch Grafische Workstation, great design, quality feel, no issues whatsoever, and you can put up to 64GB RAM on it for a good price.If you use Linux OS, this is the place to buy from!
Would you recommend us? Yes
- Amsterdam - 04/10/2020
10

Best

Fast good an super polite.
Would you recommend us? Yes
- Dusseldorf - 04/03/2020
10

Great Experience with Peter

Peter has been extremely helpful with answering my queries. And the laptop works great. Would definitely recommend this to friends and family.
Would you recommend us? Yes
- Eindhoven - 03/23/2020
10

Prima service, uitstekend product!

Heel goede prijs/kwaliteit, mooie en krachtige laptop die niet onder moet doen voor de gekende maar veel duurdere merken. De service is ronduit schitterend. Een aanrader!
Would you recommend us? Yes
- Antwerpen - 03/20/2020
10

Perfect experience

My order was filled very quickly, and despite a small mistake I made while filling in my delivery details, everything was sorted out smoothly and was shipped on time. The package arrived in Belgium on the 3rd day. Out of the box, all hardware and software behaves exactly as it's supposed to. The machine is speedy, light and looks good. I couldn't be more pleased -- highly recommended!
Would you recommend us? Yes
- Leuven, BE - 03/15/2020
10

Geweldig!

Heel vriendelijk te woord gestaan én geholpen aan de telefoon. Het aanbod om de thuisgestuurde laptop nogmaals te willen installeren met Ubuntu nadat wijzelf foutief hadden ingelogd en het programma niet konden opstarten, vonden wij bijzonder! De laptop is ook zeer naar onze zin, prachtige beeldkwaliteit. Kortom: wij vinden de service van Laptopmetlinux oneigentijds klantvriendelijk! Zeer tevreden!
Would you recommend us? Yes
- Dam - 03/08/2020
9

Snelle service en laptop voldoet aan de verwachtingen

Ik was op zoek naar een laptop waarvan ik zeker wist dat alle hardware ook goed werkt onder Linux. Na een tijdje googlen vond ik "Laptop met Linux" en was al vrij snel overtuigd dat ik hier mijn nieuwe laptop wilde bestellen.Vragen over mijn gewenste systeemeisen werden snel via e-mail beantwoord en daarna was mijn keuze snel gemaakt.Binnen enkele dagen had ik mijn laptop in huis en hij werkt erg goed.
Would you recommend us? Yes
- Eerbeek - 03/03/2020
10

Laptop met Linux zet de standaard als het om service gaat!

Het uitzoeken en bestellen gaat heel makkelijk. De website is overzichtelijk en geeft goede informatie. Als je een vraag hebt krijg je snel antwoord. In mijn geval was er een korte vertraging als gevolg van de levering van een product uit China. Uit de afhandeling daarvan bleek de top service die dit bedrijf biedt.
Would you recommend us? Yes
- Houten - 03/01/2020
10

Snelle en goede service en support, ook after sale.

Ook aan een niet ondersteunde Linux distro.
Would you recommend us? Yes
- Susteren - 02/22/2020
10

Super service

Ik ben super tevreden over mijn aankoop, en heb de laptop snel ontvangen.De linux OS die ik wou stond er helaas niet bij, maar na contact kon deze toch voor mij getest en geïnstalleerd worden op de laptop.Super dat ze zo ver gaan voor hun klanten.
Would you recommend us? Yes
- Tubbergen - 02/21/2020
10

GE-WEL-DIG

Ik ben na lang speuren en overwegen uitgekomen bij laptopmetlinux.nl en ik was al vrij snel overtuigt dat ik hier mijn laptop ging samenstellen. De service en het contact en net dat beetje extra wat ze leveren is wat je als klant tegenwoordig toch wel zoekt. Tenminste ik wil. Dus vorige week een flinke laptop laten samen stellen deze was mooi binnen de levertijd en zonder problemen geleverd en alles werkt naar behoren en ik moet zeggen de upgrades wat ik had laten samen stellen werken behoorlijk naar mijn wensen. Laptopmetlinux.nl is en ga ik zeker aanraden bij mensen.
Would you recommend us? Yes
- Limburg - 02/18/2020
10

vlotte en snelle levering , uitstekend product

zeer goede prijs/kwaliteit voor een computer die volledig aan mijn wensen voldoet.
Would you recommend us? Yes
- HOOGSTRATEN - 02/15/2020
10

Vlugge en perfected delivery van een linux laptop

Alles werkt out of the box. Laptop is snel en perfect geinstalleerd.
Would you recommend us? Yes
- gent - 02/03/2020
10

Snelle levering, alles werkt top!

De bestelling en levering verliepen heel vloeiend. Echt super dat dit bestaat!
Would you recommend us? Yes
- Rotterdam - 02/03/2020
9

Keuzevrijheid en service

Sinds de opkomst van Windows 8 ben ik overgestapt naar Linux, eerst Ubuntu, Linux mint, Zorin 12 core en nu Zorin 15.1 ultimate. Mijn Dell laptop had dringend een nieuwe batterij nodig, maar deze verrekte het om op te laden. Dan maar gezocht naar een nieuwe laptop en liefst zonder OS omdat ik de betaalde versie had van Zorin. Zo ben ik bij laptop met linux terecht gekomen. Mijn keuze viel al snel op twee van 15,6 inch. Maar om de prijs wat te drukken en wat meer in processor geheugen en ssd te steken, koos ik voor het goedkopere model zonder Thunderbolt.Super snel geleverd maar zonder USB stick (vergeten) welke na een mailtje met een paar dagen vertraging gratis werd toegestuurd (goede service dus). De installatie ging super vlot, en het opstarten duurde amper 20 sec. Positief:Licht van gewicht, snelle opstart, zeer goede ingebouwde Bluetooth (draadloze bluetooth muis wordt bij opstart direct herkent en gekoppeld). Verlicht toetsenbord. Negatief: Muispad gaat niet altijd even vlot (haperend). Toetsenbord verlichting is niet van kleur te veranderen in Linux (enkel Windows drivers) dus blijft het blauw. Voor de rest een top machientje

Response from the company

Beste Klant,Hartelijk dank voor het geven van deze prachtige beoordeling. De toetsenbordverlichting is wel te veranderen in kleur met de FN-toetsen op Linux. Normaliter configureren wij dit voor de klanten die hebben gekozen voor een Linux OS, maar u heeft ervoor gekozen om zelf het besturingssysteem te installeren. Wat uiteraard geen enkel probleem is ;).We hebben u de instructies voor het configureren van de toetsenbordverlichting per e-mail toegestuurd.Met vriendelijke groet, Laptopmetlinux.nl

Would you recommend us? Yes
- Hoboken - 01/31/2020
10

Prima

Makkelijk en eenvoudig de pc samenstellen die je graag wilt hebben. Snelle en correcte levering.
Would you recommend us? Yes
- Gouda - 01/29/2020
9

Goede prijs, snelle levering

Voor een ieder die, zoals ik, op zoek is naar een snelle laptop met Linux zonder daar zelf te veel aan te moeten modderen, is dit een hele fijne oplossing. De prijs is zeer goed en de levering is vlot (binnen 3 dagen geleverd). Ik ben ook zeer tevreden met het geleverde product.
Would you recommend us? Yes
- Etten-Leur - 01/25/2020
9

Klantvriendelijk en professioneel

Goede hulp gekregen met het samenstellen van een laptop die paste bij onze projecten. Makkelijk contact via WhatsApp en korte reactietijd.
Would you recommend us? Yes
- Enschede - 01/23/2020
10

Werkt gewoon lekker

Ik kan eigenlijk niks negatiefs bedenken. Mijn bestelling was kompleet en veel eerder geleverd dan ik had verwacht. Het systeem werkt gewoon goed zoals je mag verwachten van een kompleet product.Wat mij ook erg aanstond is dat men geen account hoeft aan te maken om een bestelling te plaatsen, iets wat bijna alle andere internet leveranciers vereisen (ik heb zelf nog geen één ander bedrijf gezien die ook geen account vereist). Tuurlijk moet je wat gegevens invullen, anders weet men niet waar te leveren, maar je bent daarna niet gebonden dmv een account.Ik raad LaptopmetLinux zeker aan voor mensen die iets anders willen dan MacOS of Windows en een draagbaar systeem willen. En ik denk dat ik in de toekomst zeker nog zaken zal doen met dit bedrijf.
Would you recommend us? Yes
- Eerbeek - 01/20/2020
9

Fijn werkende laptop.

Goede configuratie mogelijkheden om een laptop naar wens te laten samenstellen.
Would you recommend us? Yes
- Leeuwarden - 01/18/2020
9

great

The support is perfect, very professional. The site must be even in english.
Would you recommend us? Yes
- grosseto - 01/16/2020
10

Goede service

Snel en goed anticiperen op vertraagd bestelproces. Idem tav vragen over werking product
Would you recommend us? Yes
- Brummen - 01/16/2020
10

Veel keuzemogelijkheden en prima op maat geleverd

Zeer positief
Would you recommend us? Yes
- Leiden - 01/12/2020
9

In goed overleg met de klant wordt maatwerk geleverd

Over een aantal zaken was ik niet zeker en wilde ik de opname van bepaalde componenten in configuratie laten afhangen van de prijs. Goede response, ook telefonisch contact, en goed advies over alternatieven. Flexibele omgang met de aanvankelijke bestelling die via de webinterface was gedaan. Gewoon goed klantgericht maatwerk.
Would you recommend us? Yes
- Zaandam - 01/11/2020
10

Zetten net even de extra stap

Los van het feit dat de laptop gewoon een goede laptop is die je precies kan configureren zoals je zelf wil, en ze de laptop goed geinstalleerd hebben met Linux, levert deze leverancier net even wat extra service. Ik wilde een distributie hebben die niet op hun standaard lijst stond (Salix); het was geen probleem om deze te testen met de hardware. Door compatabiliteitsproblemen (oude kernel in Salix en nieuwe video-kaart) toch met Mint laten afconfigureren, en er zelf thuis Slackware opgezet.
Would you recommend us? Yes
- Mijdrecht - 01/10/2020
10

Uitstekende service. Zeer tevreden over de bestelde laptop.

.
Would you recommend us? Yes
- Belgie - 01/10/2020
10

Mooie website, goed verhaal, goede service, goed product. Uitstekend!

Ik ben tevreden met de het advies van laptopmetlinux. Ook ben ik tevreden met mijn nieuwe laptop. Laptopmetlinux is zeker aan te bevelen.
Would you recommend us? Yes
- Almere - 12/31/2019
8

(te) weinig leermateriaal voor beginners en (te) weinig documentatie

Ik gebruikte Unix/Linux van 1980 tot 1995. Voor wetenschappelijk onderzoek (FORTRAN) en publicaties (LaTeX). Daarna tot voor kort Microsoft Windows.Bij deze laptop aanschaf moest ik dus ook systeembeheerdersachtige taken begrijpen en uitvoeren en daartoe ontbrak me de relevante info.Het zelf samenstellen van een configuratie vond ik heel positief.
Would you recommend us? Yes
- Den Haag - 12/29/2019
9

Prima laptop en goede service!

Mijn laptop werkt prima. Het enige probleem is dat ik Clonezilla (open source kloonprogramma) niet aan de praat krijg. Ik heb met Peter Pont (Laptop met Linux) contact hierover opgenomen en hij is op zoek naar een oplossing.
Would you recommend us? Yes
- Heerhugowaard - 12/24/2019
10

Uitstekend advies en een snelle levering van een prachtige laptop

Een aantal gerichte vragen heeft mij geholpen de feitelijk gewenste samenstelling van de laptop scherp te krijgen. De prijs was goed en de levering snel. Ben blij met mn keuze en met de laptop
Would you recommend us? Yes
- Okken - 12/21/2019
8

Goede prijs kwaliteit verhouding, je kan er als developer je werk goed mee doen.

== specs == Kosten: 1240 euro; laptop: Clevo N141CU 14-inch Thunderbolt Ultrabook (#CLEVO-N141CU); Processor: i7-10510U (1.80 tot 4.9 GHz – 4 Cores – 8 Threads – 8MB Cache); Geheugen: 32 GB DDR4 @ 2666MHz (2 x 16 GB); 500 GB NVMe PCIe M.2 SSD (Seq. Lees: 3400 MB/s, Schrijf: 2300 MB/s); Additionele Opslag: 250 GB 2.5" SSD (Seq. Lees: 550 MB/s, Schrijf: 520 MB/s)/== scherm == Prima scherm, niet zo scherp als mijn thinkpad x1 carbon 2017, maar goed genoeg. Helaas wel goed zichtbare backlightbleeding in hoeken in donkere omgeving. Maar bij normaal gebruik ook 's avonds merk je daar weinig van. Daarnaast kan je het scherm niet heel ver buigen wat jammer is, maar goed mee te leven.== toetsenbord == Erg goed toetsenbord, kan kan typen zich meten met mijn carbon x1 en dat zegt veel. Ook zinnige layout voor mensen die vaak typen of developers. Toetsverlichting heeft 5 standen wat erg prettig is. Enige jammere is dat toetsen zoals u,o,p,j,k,l,m als alternate function key getallen hebben, dit vind ik onzinnge plaatsing en gebruik van alternate keys via function knop.== touchpad == Is ok, vond in begin wat ruwer aanvoelen voor wat het waard is. Touchpad van carbon x1 is fijner en van de mac is nog fijnst van allemaal natuurlijk. Ook is touchpad wat aan de kleine kant en in fedora moest ik tap to click aanzetten, dit werkte eerst niet en ik kon enkel de dedicated muisknoppen onder touchpad gebruiken. Maar je kan er prima mee werken is niks mis mee.== dagelijks gebruik == Ik ben developer en draai Intellij/Webstorm voor respectievelijk Java en Typescript compilatie. Deze laptop is gevoelsmatig sneller dan mijn x1 carbon en dat is voor mij alleen al de validatie dat ik de goede keuze heb gemaakt. Ik gebruik ook docker en virtualbox en 32 Gb RAM is fijn. Ventilatoren staan bijn continue volaan te blazen, om dit tegen te gaan kan je een linux cpu power management applicatie installeren.== batterij == Is ok, paar uur. Geen Windows tijden en zeker geen mac tijden.
Would you recommend us? Yes
- Rotterdam - 12/20/2019
10

Een snelle en handige laptop

Mijn keuze van laptop was snel gemaakt. Ik had gekozen om een snelle versie van laptop samenstellen. Het samenstellen van de laptop ging vrij goed voor een leek.Ik kan enkel zeggen dat ik zeer tevreden ben, mijn doeleind om foto's te bewerken is zeer goed haalbaar. De snelheid wat de computer heeft is een deugd, een raw foto bewerken gaat zeer goed!
Would you recommend us? Yes
- Turnhout - 12/20/2019
9

Mooie laptop precies wat ik wilde!

Snel en goed geleverd, precies volgens specificaties. Dropbox installeren gaf nog enige moeilijkheden, maar via AskUbuntu kwam ik al snel op een goede remedie. Nu probeer ik mijn wachtwoord nog aan te passen, dat lukt nog niet. Verder is de laptop snel en werkt prima!
Would you recommend us? Yes
- Amersfoort - 12/07/2019
10

Erg prettig en professionele service

Tijdige levering. Goede communicatie. Kennis en Kunde. Al met al een zeer tevreden klant.
Would you recommend us? Yes
- ALBERGEN - 11/15/2019
8

Prima levering

Er was in de meegeleverde brief geen duidelijke aanwijzing voor het initiëren van de laptop. Het wachtwoord stond een beetje verloren onderaan.graag betere instructies voor de wat onervarenen onder ons. Hoe kan ik het wachtwoord personaliseren?

Response from the company

Beste Laurens,Dank voor uw prachtige beoordeling. In tegenstelling tot Windows, is het bij Ubuntu verplicht om een wachtwoord in te stellen tijdens de installatie/configuratie. Wij zijn op de hoogte over de onduidelijkheid van het standaard wachtwoord. Wij zijn bezig met een betere methode om het wachtwoord van een Linux laptop te verstrekken aan onze klanten. Tevens meer informatie over hoe het wachtwoord te wijzigen is. U leest hier hoe het wachtwoord in slechts enkele stappen te wijzigen is: https://help.ubuntu.com/stable/ubuntu-help/user-changepassword.html.nlMet vriendelijke groet, Klantenservice Comexr B.V.

Would you recommend us? Yes
- Halle - 11/06/2019
10

Heel aardige mensen, ook als ze je niets kunnen verkopen.

Heel aardige mensen, ook als ze je niets kunnen verkopen.
Would you recommend us? Yes
- Rotterdam - 10/29/2019
10

Top service, snel contact!

Prima eerste ervaring met dit bedrijf! Op vragen via e-mail wordt snel en vriendelijk gereageerd. Peter van Laptop met Linux denkt mee in oplossingen en heeft duidelijk verstand van zaken. Erg fijn en voor herhaling vatbaar.
Would you recommend us? Yes
- Doetinchem - 10/29/2019
8

prima service

goede prijs voor de prima hardware, goede service
Would you recommend us? Yes
- numansdorp - 10/21/2019
10

Prima, ondanks dat ik geen klant van hen ben antwoord op mijn vraag gekregen.

Akkoord.
Would you recommend us? Yes
- den haag - 10/02/2019
10

Snel en duidelijk.

Ben nog geen klant maar stelde een vraag. Binnen 10 minuten het antwoord! Dát is wat ik noem: service...
Would you recommend us? Yes
- Bredevoort - 10/01/2019
10

Uitstekend!

Duidelijke site, je kiest de laptop die je wilt hebben. Vervolgens kan je deze heel makkelijk configureren met de benodigde onderdelen en laten installeren met je favoriete Linux. Daarbij krijg je snelle verzending en de gekozen Linux ook nog eens gratis op een USB-stick.
Would you recommend us? Yes
- Apeldoorn - 09/23/2019
10

Zorgvuldig en deskundig. Top

Op zoek naar een laptop met Ubuntu ipv een nieuwe kopen met Windows en dan zelf installeren, gekozen voor Laptop linux. Alles werkt direct naar wens, en kontakt is zeer prettig
Would you recommend us? Yes
- Almere - 09/09/2019

Back to the store?

Clevo NH70RZQ Linux Laptop

Clevo NH70RZQ 17,3-inch Linux Workstation

Portability: 17.3-inch display - battery up to 4 hours - 2.5kg
Storage: Max. 1x M.2 PCIe SSD - 1x 2.5" SSD/HDD
Graphics: Graphics: Intel UHD Graphics 630
Speed: Intel Core i7 - Max. 64GB memory

From

€695,00
incl. 21% VAT
Configure Now
Clevo NH55RGQ Mx250 Linux Laptop

Clevo NH55RZQ 15,6-inch Workstation

Portability: 15.6-inch display - battery up to 4 hours - 2.2kg
Storage: Max. 1x M.2 PCIe SSD - 1x 2.5" SSD/HDD
Graphics: Max. NVIDIA GeForce GTX-1650 4GB DDR5
Snelheid: Intel 9gen i5 or i7 - Max. 64GB memory

From

€629,00
incl. 21% VAT
Configure Now
Menu
SHARE YOUR CART